En tidning om livet i Missionskyrkan

Växa.nu gavs ut av Missionskyrkan och equmenia
hösten 2008 - våren 2010.
Det var en tidning för alla utom och inom kyrkan som gav en glimt av allt det som händer i Missionkyrkan och SMU/equmenia.

Tidningen gavs ut i åtta nummer och är läsvärd. Fråga efter den i din församling eller på ditt distrikt av Missionskyrkan/SMU. Här intill kan du ladda ned hela tidningen som pdf-fil.

Bakom Växa.nu stod Missionskyrkans olika distrikt och ungdomsorganisationen equmenia.

Omslag Växa.nu nr 8

Växa.nu nr 8 som PDF »
Filen är c:a 2,3 Mb.

Sista numret av Växa.nu (nr 8) ägnas till stor del åt musiken inom kyrkan:

Personporträtt: Sven-David Sandström
Den berömde tonsättaren berättar hur barndomstron och pappans noggrannhet med detaljer (han var urmakare) ledde honom till storverk inom den sakrala musiken.

Brukssånger bygger en modern sångskatt
Läsarsångerna är inte bara ett arv från förr - de nyskapas hela tiden. I Brukssånger medverkar engagerade kompositörer och textförfattare - resultatet blir ny musik att använda i församlingarna.

Jesus Christ Superstar i Frykerud

Musikal - den ultimata Gudstjänsten

Lovsång - vad är det egentligen?

Mariestad Second Hand

Trons DEF: Den omoderna helgelsen

... och mycket mer.

Rapport från samordningsgruppen