Volontär i Missionskyrkan

• Ge uttryck för Kristi kärlek
  • Göra skillnad
  • Gå in i en kallelse
  • Bygga Guds rike med målarpensel eller goda ord...

Volontär i Missionskyrkan vänder sig till dig som känner en längtan att göra en insats under en begränsad tid (2 veckor till 1 år) för att möta behov både i det nationella och i det internationella missionsarbetet.

Programmet vill också vara en hjälp till församlingar och grupper inom Svenska Missionskyrkan som önskar göra kortare missionsinsatser genom team.

Genom Volontär i Missionskyrkan får enskilda och församlingar en enastående möjlighet att fördjupa sig i missionsuppdraget, där behov och insatser blir uttryck för vår ömsesidiga överlåtelse till varandra i Guds rike.

Genomgående för Volontär i Missionskyrkan är att deltagarna står för sina egna kostnader och är utsända av sin lokala församling för att delta i det ömsesidiga missionsarbetet.

Man kan vara volontär eller ett volontärsteam både i Sverige och internationellt, både i pionjärsammanhang och etablerade församlingar, i praktiskt arbete och ledarfunktioner och mycket, mycket mer.

Framför allt vill Volontär i Missionskyrkan ge dig en möjlighet att pröva din kallelse och göra en insats i Guds rike.

Vill du veta mer kontakta gärna

Peter Svanberg, samordnare

Vad gör vi tillsammans i Missionskyrkan?
- affisch med exempel på Missionskyrkans arbete, hämtat ur verksamhetsplanen 2010/11
Ladda ner »

Vill du veta senaste nytt från Missionskyrkans systerkyrkor och organisationer?

Klicka på land/region nedan:
- Costa Rica
- Demokratiska Rep Kongo