Varmt i Bangladesh

I april fick jag förmånen att vittna om Jesus i Bangladesh. Jag reste tillsammans med Jonas Andersson från ”Gå ut mission” och Björnåke Hulth från Donsö Missionsförsamling.

Vi möttes av en andlig värme. Det var öppet att förkunna glädjebudet om Jesus. Många ville ta emot honom som frälsare, och vi fick se Gud röra vid sjuka som vittnade om helande.

Ett bengaliskt team följde oss som tolkar, förebedjare, vägledare mm. Trots våra olika kulturer, levnadsvillkor, klimat etc upplevde vi en mycket varm gemenskap med dem.

Det var också varmt i luften. Ca 40 grader varje dag. Så det blev en svettig kampanj. Men vi trivdes. Och i dom bengaliska tunikorna var det riktigt skönt.

En bit av hjärtat är kvar hos alla nykristna och hos evangelistkollegorna i det varma landet.

Jag vill tacka er som bad för oss, och er som stod bakom ekonomiskt!

Carl-Olov Hultby