Step of faith
Polen 2010

Vill du fördjupa din tro och bygga broar mellan olika kulturer? Vill du växa i tro genom att dela den med andra? Då kanske Step of Faith i Polen den 9-15 augusti är något för dig.

Vi fortsätta med samma inriktning som tidigare år. Det innebär bland annat att bygga broar mellan olika kulturer, att skapa förståelse för kristna och att dela med sig av sin tro dels till varandra men också på gator och torg.

Vi kommer att ägna oss åt bibelstudier, bön, lovsång, musik, drama, dans, vittnesbörd och samtal med människor på olika sammanhang. Förra årets upplaga inkluderade också besök hos hjälpsökande. Det kommer även att ske detta år.

Årets Step of Faith i Polen kommer att vara en mix av polska och svenska ungdomar. Merparten av de svenska deltagarna kommer från Värnamo Missionsförsamling men också från ett antal andra platser. Låter det intressant? Det finns några platser kvar…

Kostnaden på 1.200 kr inkluderar mat, logi och resan.  Vi bor  enkelt men bra. Både frukost och middag äter vi där vi bor och lunch i kyrkan. Vi åker från Värnamo den 9 augusti på morgonen.

Ansvariga är riksevangelist Göran Holmberg, Anderstorp tillsammans med pastor David Larsson, Värnamo och pastor Cesary Comesartz, Nowogard Polen.

Nowogard är en stad med cirka 15.000 invånare i nordvästra Polen. Området är starkt katolskt, men den fria evangeliska kyrkan som Svenska Missionskyrkan samarbetar med har ett mycket gott rykte i samhället, mycket på grund av ett starka socialt engagemang.

För mer information kontakta Göran Holmberg
goran.holmberg@missionskyrkan.se