Stafettlaget i mål
insamlingen går in i slutspurten
2009-03-03

I fredags deltog Svenska Missionskyrkans evangelister i Vasa-stafetten. I härligt vinterväder, med sol och flera minusgrader, kämpade vi tillsammans med bortåt 900 andra lag.

Vi kom i mål på tiden 6.42.59 och belade plats 370. Upplevelsen var så stimulerande, så vi beslöt "på stående skida" att göra om detta nästa år.

Sponsorerna har uppmuntrat oss genom att skicka in nästan 50.000:- som ska gå till evangelistkollegorna i Kongo. Men insamlingen har inte gått i mål än. Den går nu in i slutspurten. Spänannde att se hur långt vi når där!

Evangelistlaget, med servicemannen och chauffören Mats Gunnarsson, vill tacka alla sponsorer som skickat pengar! Och ett särskilt tack till Vägsjöfors Herrgård, som bjöd på träningsläger i höstas, och Focus Resor och Key-IT Partner, som hjälpte oss med resorna.

Stafettlaget gm Carl-Olov Hultby

2009-02-19

Du som vill följa loppet och se hur det går för stafettlaget kan hitta laget under namnet
"IK Livsnerven Missionsk. Evangelist."
Vi har nummer 602 på nummerlapparna.

2009-02-12

Det är två veckor kvar till Vasa-stafetten. Sponsorerna har börjat skicka in pengarna som ska gå till evangelister i Kongo Kinshasa. Det är glädjande att insamlingen kommit igång så bra. Resultatet är uppmuntrande.  Vi har snart 40.000 kr och det blir spännande att se vad de sista veckorna före loppet kommer att ge.

Vi behöver 100.000 kr för att utrusta Kongokollegorna med litteratur. Hur nära det målet kommer vi före starten, 27 februari?
Samtidigt tränar evangelisterna, som ska åka stafetten, hårt för att kunna göra så bra resultat som möjligt. Och varje bidrag till insamlingen innebär inspiration för de skidåkande evangelisterna.

Vill du bidra till att utrusta Kongos evangelister med hjälpmedel som de längtar efter, så skicka in på Svenska Missionskyrkans Plusgiro 824 – 3 och skriv på meddelandesidan: På snö för Kongo.

På snö för Kongo
2008-12-19

Fem evangelister i Missionskyrkan, ska att åka stafett-Vasan på skidor. Samtidigt utmanar vi dig att genom sponsring stötta med pengar till evangelistkollegor i Kongo/Kinshasa. De behöver hjälp att få Bibelkommentarer och Biblisk Ordbok. Evangelisterna i Kongo/Brazzaville fick sådana bokpaket förra året. Nu är det dags för Kongo/Kinshasa. Var med och utrusta dessa, över hundra förkunnare, som arbetar i svåra förhållanden men med väckelsens eld brinnande!

Stafett-Vasan körs i Vasalopsspåret, 90 km, mellan Sälen och Mora, fredag 27 februari, två dagar före Vasaloppet. Nästan tusen lag deltar. Ett av dem är Missionskyrkans evangelister. Vill du sponsra så att evangelisterna i Sverige får hjälpa sina kollegor i Kongo? Skicka in ditt bidrag markerat med ”På snö för Kongo” till pg 824-3

Vi som åker på snö för Kongo är

Pär Alfredsson, Lagan
riksevangelist