Evangelistkvartetten sjöng i välfyllda kyrkor

Det gällde att vara i god tid för att plats i alla de olika kyrkor som Evangelistkvartetten besökte den 18-23 september. Sång och musik blandades med personliga vittnesbörd, glimtar från Missionskyrkans evangelisationsarbetet i Sverige och inbjudan till bön där många kände behov av personlig förbön. Många tacksamma lyssnare uttryckte sin glädje över besöket av de fyra sjungande pastorerna.

Evangelistkvartetten , som  består av Jan Erixon, Mats Gunnarsson, Carl-Olov Hultby och Dan Inge Olsson, har under de sista fyra åren kunnat genomföra en sångturné på hösten och besökt både mindre och större orter. I år sjöng kvartetten i Missionskyrkorna på följande orter: Vrigstad, Bor, Jönköping, Vinslöv, Ljungby, Nässjö och Linköping. Vid besöket i Jönköping gästades RPG gruppen i Immanuelskyrkan och på kvällen var sångstunden förlagd till Fjällstugan.

Mats Gunnarsson

Foto: Caroline Abrahamsson