Evangelisternas stafettlag satsar igen i Vasaloppet

Förra årets StafettVasa gav Missionskyrkans evangelister en härlig skidupplevelse, och bidrog till att 57.000:- kunde samlas in till Kongos evangelister. Fredagen 5 mars kommer evangelisternas lag att stå på startlinjen i Sälen igen.

Sponsorinsamlingen går i år till ungdomsteamen som ska satsa på pionjärevangelisation i Sverige.  Evangelisterna hoppas på mycket pengar, så det skapas resurser för unga brinnande evangelister i vårt land.

Ny skidåkare
I årets evangelistlag finns en ny åkare; Göran Holmberg, Anderstorp. Han kommer att kämpa tillsammans med Pär Alfredsson, Tomas Hammar, Carl-Olov Hultby och Anders Marklund. Dessutom har laget en förstklassig reserv i Ola Strand från Idre.

Träningsläger
I december bjöd Vägsjöfors Herrgård stafettlaget på ett träningsläger, där vi vässade formen i skidtunneln i Torsby under ett par dagar. Evangelisterna är mycket tacksamma för maten, bastun, miljön och gemenskapen på Vägsjöfors.

Stöd oss
Evangelisterna utmanar sponsorer att hjälpa till. Projektet kallas ”På glid för Sverige” som en uppföljning av fjolårets ”På snö för Kongo”. Välkomna att sätta in pengar på Pg 824-3, skriv ”På glid för Sverige”, så pengarna kommer till rätt konto! Just nu har sponsorer skickat in 11.000:-  Hoppas du vill vara med och öka den summan!

Evangelisternas stafettlag
gm/ Carl-Olov Hultby