Evangelisternas Vasaloppsinsamling

Evangelisternas skidlag hårdtränar inför Stafett-Vasan som går fredag den 4 mars. Men sponsorinsamlingen har redan startat! Det skidåkande evangelisterna vädjar om pengar till fotbollsprojektet i Kongo, under rubriken ”På snö för Kongos barn”.

Fotbollsprojektet är en fantastisk möjlighet att nå fram till barn och ungdomar. Kring fotbollen får barnen social träning och mycket mer. För många blir det en chans till ett nytt liv.

Evangelisterna hoppas på en stor summa sponsorspengar och lovar att ju mer som kommer in på kontot, ju hårdare kommer de att träna inför stafetten!

Första stafett-året kom 57.000 kr in till Kongos evangelister. Ifjol gav insamlingen till pionjärsatsningar i Sverige 37.000 kr. Nu, tredje gången gillt, hoppas evangelisterna få in den största summan hittills! Pengar går oavkortat till fotbollsprojektet i Kongo.

Sätt in ditt bidrag på Missionskyrkans pg 824-3. Märk insättningen med "På snö för Kongos barn".