Bakhalt i spåret men full fart i insamlingen

Evangelisternas lag åkte Stafett-Vasan i fredags. Tyvärr blev Pär Alfredsson skadad, men Erik Hultby (komminister i Malung) hoppade in på första sträckan. Loppet gick bra, även om några av åkarna fick kämpa med bakhala skidor. Vädret var skönt och humöret på topp.

Direkt efter att Anders Marklund gått i mål i Mora beslöt laget att satsa nästa år igen. Och då skulle vi vilja ha med oss några fler lag från vår Kyrka och equmenia. Det skulle kunna ge härliga fighter och mycket pengar till missionen!

I insamlingen till fotbollsprojektet i Kongo är det full fart. Nu har vi passerat 50.000:- och närmar oss rekordsumman 57.000:- (från 2009). Några veckor till hålls kontot öppet, så du kan bidra. Sätt in ditt bidrag på Missionskyrkans pg 824-3. Märk insättningen med "På snö för Kongos barn".

Stafettlaget tackar alla som skickat pengar till Kongoinsamlingen! Och vi tackar vår chaufför, serviceman, kock och fotograf Mats Gunnarsson!

Evangelisternas lag
gm Carl-Olov Hultby