Film från Kongo till alla församlingar

Inför insamlingsperioden till Missionskyrkans och equmenias internationella arbete har vi producerat en film med Kongo i fokus. Med filmen vill vi skapa ytterligare engagemang och delaktighet i Missionskyrkans mission i andra länder. Samtliga församlingar får ett exemplar av filmen.

Filmen, som har titeln ”Utmaning Kongo” är tio minuter lång och är avsedd att visas i församlingens internationella gudstjänst. Här får församlingen en bild av missionsarbetet. Vi visar arbetet på skolor och kliniker, med skogsvård och miljö och vi tar er med till fotbollsprojektet, som omfattar 425 barn i staden Brazzaville.
Se filmen här »

Filmen är dessutom en bra grund för samtal om mission i andra länder. För cellgruppen, i studiecirklar och bland församlingens unga.

Mer information om insamlingen >

DVD:n med filmen Utmaning Kongo har postats till samtliga församlingar och ska vara framme senast fredag 5 november. Har din församling mot förmodan inte hunnit få filmen finns här en ISO-fil som kan laddas hem och brännas till dvd.

UtmaningKongo.ISO 527 MB >

Vad gör vi tillsammans i Missionskyrkan?
- affisch med exempel på Missionskyrkans arbete, hämtat ur verksamhetsplanen 2010/11
Ladda ner »

Vill du veta senaste nytt från Missionskyrkans systerkyrkor och organisationer?

Klicka på land/region nedan:
- Costa Rica
- Demokratiska Rep Kongo