Värva månadsgivare i församlingen!

På kyrkokonferensen startade en ny kampanj för att värva fler månadsgivare till Missionskyrkans arbete i Sverige och i världen. Missionsgåvan fick på det viset många nya månadsgivare och många givare som höjde sitt månadsbelopp.

Få ett förkläde
Alla nya givare, och alla som höjer månadsbeloppet, får ett förkläde som är sytt av personer som fått sin yrkesutbildning genom våra systerkyrkor i Kongo-Brazzaville och Kongo-Kinshasa. Första sändningen förkläden tog slut fort och vi fick glädjen att beställa en stor mängd nya. Nu har de kommit!

Värva givare
Flera församlingar har redan nappat på att värva 5, 10 eller till och med 20 nya månadsgivare – och att få förklädena i förväg. Nu hoppas vi fler församlingar blir inspirerade att beställa sitt paket. Fyll i talongen – och vi sänder förkläden och foldrar till er!

Så här går det till
1. Alla nya månadsgivare, och alla som höjer sitt månadsbelopp, får ett förkläde
2. Den nya givaren, eller den som höjer månadsbeloppet, fyller i ett medgivande i foldern ”Bli månadsgivare”

Beställningar eller frågor