Så här fungerar Missionsgåvans autogiro

Autogiro är den smidigaste gåvoformen för dig som vill ta ett beslut som varar. Det räcker att du vid ett tillfälle bestämmer dig för att ge en viss summa, så dras den varje månad tills du själv ändrar eller stoppar den.

Ett enda beslut
Du bestämmer dig en gång för alla.

Enkelt med autogiro
Dina pengar dras automatiskt varje månad.

Långsiktigt och ansvarsfullt
Autogirogivare bidrar långsiktigt. Det ekonomiska ansvaret känns lätt med autogiro – pengarna går direkt dit du vill.

Du väljer målen själv
Missionskyrkan fördelar gärna din gåva mellan mission, utbildning och equmenia – där gåvan behövs bäst. Men vill du, kan du göra uppdelningen själv.

Du kan alltid ändra dig
Du beslutar själv hur länge ditt engagemang som autogirogivare ska vara. Vill du ändra eller avsluta ditt autogiro fyller du i blanketten här bredvid och sätter ett kryss i ändringsrutan.

Anmäl dig till Missionsgåvans autogiro idag
I foldern finner du allt du behöver veta. Fyll i och skicka in den idag. Missionskyrkan betalar portot.

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Svenska Missionskyrkan
08-674 07 00 eller missionsgavan@missionskyrkan.se

Ladda ner hela foldern här »