Högtidsdagar och minnesgåvor

Låt din gåva komma många till del. Stöd Svenska Missionskyrkans gemensamma arbete i Sverige och världen för evangelisation, församlingsutveckling, samhällsbyggande och fred och försoning.

Vill du ge via postgiro?
Fyll i en postgiroblankett och ange Svenska Missionskyrkan postgiro 824-3 eller använd de förtryckta postgiroblocket som finns i din kyrka.

Vill du ge via internet?
Du som har tillgång till en internetbank kan föra över valfritt belopp när du vill från din dator till Svenska Missionskyrkans pg 824-3.

Gratulations- eller minneskort
Ange både ditt eget namn och en adress dit vi kan skicka ett gratulations- eller minneskort som bekräftelse av din gåva. Skriv också när kortet senast måste vara hos mottagaren.

Om du betalar via internet men har svårt att få plats med den information du vill förmedla, maila gava@missionskyrkan.se eller ring 08-674 07 62.