Skutan för dig och din församling

Skutan är ett e-post och konferenssystem. Det kan användas som en virtuell arbetsplats för en församling, arbetsgrupp eller liknande.

Skapa konferenser för styrelsen, SMU med flera och bestäm exempelvis om deltagarna bara ska kunna läsa eller också skriva. Möjligheterna är många.

Som enskild användare har du ett skrivbord som du lätt anpassar efter dina behov med postlåda, adressbok, kalender och mappar för att spara dokument. I brevlådan väljer du enkelt hur du vill att din e-post ska sorteras.

Skutan ligger på en server vilket gör att du når ditt skrivbord med allt innehåll från vilken dator som helst som har en internetuppkoppling.

Här kan du anmäla dig som användare. Så snart vi registrerat dig och du fått ett meddelande som välkomnar dig kan du börja använda Skutan.

För att få alla funktioner installerar du gratis programvaran FirstClass. Du kan också logga in med en webbläsare med då med något begränsad funktionalitet.

Välkommen till Skutan!

PS. Är det här något för er församlingsstyrelse kanske? Eller för någon annan grupp i kyrkan där det finns behov av att ses via nätet.

Hör av dig till admin.skutan@missionskyrkan.se så hjälper vi er att komma igång.

skutan

Är du registrerad?
Gå direkt till Skutan »

Vill du registrera dig?