Sändaren

Sändaren är en allmän nyhetstidning med kristen profil och har sin förankring i folkrörelsetraditionen svensk kristenhet. Sändaren, med utgivning på onsdagar, har en egen nyhetsvärdering och erbjuder läsaren ett unikt perspektiv.

Sändaren vill på ett eget sätt frimodigt blanda stora frågor om tro, politik och ekonomi med mänskliga möten, i såväl personporträtt och enkla nyhetsrapporter som från församlingsliv runt om i Sverige och mission i världen.

Sändarens egen opinionsbildning och debatt uttrycker öppenhet och frihet och återfinns såväl i den tryckta tidningen som på www.sandaren.se och alla är välkomna att delta i debatten. Skicka ditt bidrag till debatt@sandaren.se.

I Sändaren som papperstidning finns en kommentar och reflektion kring söndagens evangelietext. En gång i månaden medföljer bilagan Församlingsliv där tema och texter för Kyrkoårets söndagar samt psalmvalslista presenteras.

Anders Mellbourn är chefredaktör för Sändaren sedan maj 2009.

Alla prenumeranter på papperstidningen har möjlighet att läsa hela tidningen direkt på www.sandaren.se. Då behövs ett användar-ID som du skapar här. Vill du starta en egen prenumeration på Sändaren gör du det genom att beställa på prenumerationsavdelningen.

Här når du Sändaren

Redaktionen: 010-199 34 00, sandaren@sandaren.se