Svenska Missionskyrkans hemsida

Webbplatsen har tagits fram av Svenska Missionskyrkans kommunikationsenhet och produceras i ett användarvänligt verktyg med namnet EPIServer.

Alla länkar är rödmarkerade. Många bilder är också klickbara länkar.

Komprimerade filer
För att du som läsare ska kunna ladda hem material så snabbt som möjligt, är vissa filer komprimerade. För att läsa pdf-filer behöver du ett program som heter Acrobat Reader. Det kan laddas hem gratis från Adobes hemsida.

Utgivningsbevis för databas
Databasens namn är www.missionskyrkan.se. Utgivare är Tomas Lannfjäll och tillhandahållare Svenska Missionskyrkan.

Du når webbredaktören och Svenska Missionskyrkans kommunikationsenhet genom att skriva till info@missionskyrkan.se