Matrikel för församlingar!

Du som medlem i församlingen får en digital matrikel gratis. Allt du behöver göra är att gå till https://repet.eu/matrikel och skapa ett konto. I Repet-matrikeln hittar du adresser och telefonnummer till alla medlemmar och anställda i församlingen.

Förutsättningen för Repet-matrikeln är att församlingen använder församlingsboken i Repet.

446 föreningar anslutna till Repet!

Många församlingar och equmenia-föreningar använder redan Repet idag! Antalet anslutna ökar i rask takt, kom med ni också!

Registerprogrammet
- som binder samman församling och ungdomsförening
- spänner över allt från närvarokort till församlingsbok
- räcker längre eftersom varje deltagartamp knyts ihop lokalt och förankras centralt.

Repet har utmärkt kvalitet och genomtänkta funktioner!

Repet är kostnadsfritt!
Är ni intresserade av att finnas med i Repet så kan ni kontakta oss via e-post info@repet.eu eller Gemensam Framtids kansliet på telefon 08-58 00 31 00.

Repet kommer att fortsätta att utvecklas och ytterligare funktioner läggs till kontinuerligt liksom en del buggrättningar.

Vad är Repet?

Repet är...

• ...ett registerprogram för församling och equmenia-förening.

• ...webbaserat och går att komma åt från vilken dator som helst som har Internet Explorer  och Mozilla Firefox. (Internet Explorer version 8 rekommenderas och Google Chrome fungerar inte)

• ...ett register med information om församling och equmenia-förening.

• ...ett register där församling och equmenia-förening kan lägga in medlemmar och deltagare.

• ...ett register där församling och equmenia-förening kan lägga upp grupper och föra närvaro på deltagarna.

• ...en möjlighet för församling och equmenia-förening att få ut statistik och rapporter.

• ...säkert med bl a pin-kod som skickas via mail för inloggning och SSL-certifikat för att identifiera webbplatsen (hänglåset i webbläsaren).

Dessutom finns...

• ...en funktion där församlingsföreståndaren kan se en persons församlingsbokshändelser från tidigare församlingar (församlingsflytt),

• ...en funktion för att registrera olika uppdrag på en person (t ex ordförande, kassör osv),

• ...en utskicksfunktion där du kan skapa e-postutskick till församlingens medlemmar eller till kören (de som inte har e-post samlas på en adressetikettlista),

• ...en funktion för att hantera pensionen för anställda i församlingar.

Filer att ladda ned

Nedan samlar vi ett axplock av de dokument, mallar och andra hjälpdokument som också återfinns på konferensen Repet på Skutan - Missionskyrkans e-postsystem. Varje lokal administratör får tillgång till denna konferens.

Repetfolder»
Lathund Församling»
Lathund Förening»
Mall för importfil»
Användarhandledning»

Utbildning
I högerspalten finner du kommande utbildningstillfällen. Utbildningen är kostnadsfri och vi bjuder på lunch och fika under dagen om inget annat anges.

Vill du ha en utbildning nära dig? Om ni är minst 10 deltagare från 3-4 församlingar/föreningar så kommer vi till er. Utbildningen är för LokalAdmin. Kontakta oss på info@repet.eu

Sidan uppdaterades 120709

Repet Matrikel: Logga in här!

Repet: Logga in här!

Inloggning Repet

Kommande utbildningstillfällen!

10 november, Göteborg
Vi återkommer om plats och tid två dagar före kurstillfället. Tid: prel 9.30-17.00. Kursen genomförs med inriktning på förening (inte församling eller pension). Sista anmälningsdagen 5 november. Kursledare: Karin Hedin (f d Larsson). Kom ihåg att uppge fullständigt namn, mobiltelefonummer samt vilken förening som du är administratör för. Vi bjuder dig på lunch så kom ihåg att ange om du har speciella matbehov (är allergisk mot något eller är vegetarian etc). Anmälan till lena.furusjo@equmenia.se

8 december, Ängelholm
Vi kommer att vara i Rönnekyrkan, Skolgatan 33. Tid: prel 9.30-15:30.  Kursen genomförs med inriktning på förening (inte församling eller pension). Sista anmälningsdagen 3 december. Kom ihåg att uppge fullständigt namn, mobiltelefonummer samt vilken förening som du är administratör för. Vi bjuder dig på lunch så kom ihåg att ange om du har speciella matbehov (är allergisk mot något eller är vegetarian etc). Anmälan tit senaste lena.furusjo@equmenia.se

Vad krävs av dig?

Kursen är kostnadsfri men du behöver förbereda några saker:

1. Ta med egen bärbar dator med möjlighet till uppkoppling till internet.

2. Du måste ha e-postadress via Mosaiken ( f d Skutan- om du inte redan har ett Mosaikenkonto registrerar du ett nytt konto på: https://skutan.eu/login)

3. Skaffa gärna ett användarnamn och lösenord för Repet, annars får du göra övningarna i en testförening.

4.Ta med dig ett aktuellt medlemsregister för 2012, närvarokort eller församlingsboken så du har möjlighet att öva på riktiga exempel som hjälper dig framåt med ditt registreringsarbete.